Tryck på bilden för att komma

till sidan

Medlemsavgifter 2019

Medlemskap i SBK och Sollefteå BHK, 535kr

Sollefteå BHK 135kr

Familjemedlem 175kr

Utlandsmedlemskap 150kr

Du är altid välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen om du har några funderingar eller vill ha en rundtur.

Svenska Brukshundklubben lanserar digitalt medlemsformulär

7 mars, 2019

Svenska Brukshundklubben har lanserat ett nytt digitalt formulär för medlemsregistrering.

I det nya digitala medlemsformuläret registrerar medlemmen själv sitt medlemskap gällande medlemsformerna ordinarie medlem och ungdomsmedlem. Uppgifterna från formuläret skapar automatiskt en registerpost i Medlem Online, genererar medlemsnummer och skickar en digital avi till medlemmens e-postadress.

Medlemmen får en medlemsavi direkt vid registreringen vilket gör att klubben inte behöver hantera inbetalningarna för medlemskapet. Betalningen sköts i Medlem online och klubbarna får sina pengar för lokal medlemsavgift via utbetalningar från förbundet.

Familjemedlemmar och utlandsmedlemmar behöver vända sig direkt till vår klubb för medlemskap. På sikt hoppas SBK kunna lägga även dessa medlemsformer i formuläret.

Sollefteå Brukshundklubb                                              Kontakta oss: ordforande@sollefteabhk.se

Övergård 120

881 93 Sollefteå